Waldfarming

De moestuin neemt een grote plaats in rondom onze woning in het Friese Jistrum. Daarnaast huren we her en der extra grond. Ruimte voor de teelt van alle producten waarover Wâldfarming enthousiast is: groenten, aardappelen en bieten. Producten die opvallen door hun bijzondere fijne smaak, hun mooie vorm of door hun zeldzaamheid. De onderneming levert aan particulieren, winkels en de horeca.

Komend seizoen groeit ook de ‘Amaranto’ in één van de moestuinen. Dit is een heerlijke sperzieboon die uit beeld verdween omdat er niet machinaal geoogst kon worden. Deze sperziboon heeft echter een verrukkelijke smaak. Zaden bestellen kan bij Wâldfarming via de webshop. Het aanbod omvat meer dan 100 soorten. Ook leveren we netten, folies en ander tuinmateriaal.

Wij leveren op bestelling. Er zijn ook koks die zelf de groenten uit onze tuin plukken. Verser kan het niet. Wâldfarming beschikt over tientallen variëteiten bonen. De meesten hiervan zijn om een of andere reden speciaal. Zo zijn er de bijna uitgestorven Friese bonenrassen als de ‘Kollumer Pronkbean’ en de ‘Reade Krobbe’.

Waldfarming

De moestuin neemt een grote plaats in rondom onze woning in het Friese Jistrum. Daarnaast wordt her en der extra grond gehuurd. Ruimte voor de teelt van alle producten waarover Wâldfarming enthousiast is: groenten, aardappelen en bieten. Producten die opvallen door hun bijzondere fijne smaak, hun mooie vorm of door hun zeldzaamheid. De onderneming levert aan particulieren, winkels en de horeca.

Wij leveren op bestelling. Er zijn ook koks die zelf de groenten uit onze tuin plukken. Verser kan het niet. Wâldfarming Farm beschikt over tientallen variëteiten bonen. De meesten hiervan zijn om een of andere reden speciaal. Zo zijn er de bijna uitgestorven Friese bonenrassen als de ‘Kollumer Pronkbean’ en de ‘Reade Krobbe’.

Komend seizoen groeit ook de ‘Amaranto’ in één van de moestuinen. Dit is een heerlijke sperzieboon die uit beeld verdween omdat er niet machinaal geoogst kon worden. Deze sperzieboon heeft echter een verrukkelijke smaak. Zaden bestellen kan bij Wâldfarming via de webshop. Het aanbod omvat meer dan 100 soorten. Wij leveren ook netten, folies en ander tuinmateriaal.