Recept veldbonen burger
Ingrediënten Bodem Plaattaart: -400 gram veldbonen-150 gram gekookte naakte haver- of gerstkorrels– 100 gram ui– 2 tenen knoflook-150 gram prei-40 gram Groninger mosterd-5-6 gram zeezout–
Ingrediënten Bodem Plaattaart: -400 gram veldbonen-150 gram gekookte naakte haver- of gerstkorrels– 100 gram ui– 2 tenen knoflook-150 gram prei-40 gram Groninger mosterd-5-6 gram zeezout–
Voor wie dit recept, of deze manier van koken nog niet kent gaat er een hele wereld open. Taart als avondeten en nog gezond ook! Probeer nu deze Mediterrane Quinoa Plaattaart uit een van de receptenboeken van Rineke Dijkinga. Gegarandeerd succes!
Ingrediënten Bodem Plaattaart: 700-750 gram biologische appels, elstar of goudrenet* 2 eetlepels citroensap eventueel 3-4 cm geraspte gemberwortel (of snufje gemalen) 3-4 gram kaneel 2 gram anijszaad
Ingrediënten voor 1 schaaltje:200 gram gekookte bruine linzen50 gram zongedroogde tomaat (op olie), uitgelekt en in stukjes1 theelepel sambal1,5 eetlepel citroensap3 eetlepels olie van de
Ingrediënten 1 ui2 winterwortelsbosje koriander3 bouillion blokjes vegetarisch Fruit de ui in een koekepan, gebruik olijf olie.Snij de schoongemaakte winterwortel in schijfjesen voeg deze aan
Ingrediënten – 500 gram woudboontjes– 2 winterwortels– 2 aardappelen– 1 ui– 2 eetlepels olie– 2 eetlepels volkorenmeel– 1 groentenbouillonblokje– 1 theelepel – of een paar
Ingrediënten 500 gr wâldbeantsjes 250 gr magere spekblokjes 2 uien 500 gr champignons augurken zilveruitjes 50 gr boter mosterd Volg de algemene bereidingswijze voor de
Ingrediënten – 500 gram – 2 winterwortels– 2 aardappelen– 1 ui– 2 eetlepels olie– 2 eetlepels volkorenmeel– 1 groentenbouillonblokje– 1 theelepel – of een paar
Ingrediënten 500 gr Strogele bonen 250 gr magere spekblokjes 2 uien 500 gr champignons augurken zilveruitjes 50 gr boter mosterd Volg de algemene bereidingswijze voor
Ingrediënten 120 g sojabonen1 liter water Was de sojabonen en week ze in water gedurende 10-16 uren. Hoewel niet noodzakelijk kan je de vliezen verwijderen
Wilt u ook op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.